Vill du slippa oroa dig över att springa barfota i sommar?

5 Sommarplågor – Då är Salubrin din bästa vän

Du såg inte brännässlorna

Du missade brännässlorna som gömde sig bland ogräset när du flitigt rensade i trädgården. Det kan göra otroligt ont! Badda med Salubrin koncentrerad lösning för att lindra.

Du märkte inte hur mycket solen tog

Ibland svalkar vinden skönt och det känns inte alls särskilt varmt där på stranden. Men så märker du på kvällen att solen visst hade tagit lite väl hårt. Lugna med Salubrin färdigblandad spray eller Aloe Vera Gel.

Fästingarna älskar dig

Har du väl blivit biten är det kanske inte så mycket att göra mer än att plocka bort den så fort som möjligt. Men annars kan du förebygga med Salubrin Fästingspray. Ett annat tips som fästingarna inte gillar är vitlök. Frossa i vitlök. Vill man inte stinka vitlök kan man köpa luktfria vitlökskapslar som fungerar precis lika bra.

Du vill bara klia klia och klia

Du glömde myggsprayen i skymningen. Det kliar, och du vill inget hellre än att klia. Men låt bli! Det blir bara värre! Badda istället med Salubrin koncentrerad lösning. Det kan också vara skönt att ta lite lugnande Aloe Vera gel på betten.

Fotsvett – Stinkande fötter

Salubrin har haft en betydande roll för våra fötter i decennier. Spraya Salubrin färdigblandad spray på fötterna. Det tar inte bara bort dålig lukt. Fötterna piggnar dessutom till och kan klara ännu en härlig sommarkväll. Att tänka på om du använder strumpor är att inte använda strumpor av syntetiska material. Då luktar fötterna än värre.