Salubrin i varje hem & resväska

Som en lindrande vän är den räddaren om någon bränt sig på nässlor, fått för mycket sol, blivit stucken av en geting, fått myggbett, blivit alldeles för svettig om fötterna efter en lång dag barfota i instängda skor.

SALUBRIN, SOM EN TROGEN GAMMAL VÄN

Salubrin ska fortsätta vara den där trogna vännen, men idag när vi vet att produkter kan innehålla ingredienser som inte är bra för hud eller miljö, arbetar vi extra hårt med produktsäkerhet. Vi kontrollerar alla ingredienser noga.

Våra myggprodukter innehåller citroneukalyptusolja, modifierad för bästa effekt, men från naturligt ursprung. Vi har en myggspray och en fästingspray för att du som användare ska känna att du bara använder det du behöver. En middag en ljummen sommarkväll kan resultera i diverse bett. Men med myggspray eller mygglotion kan du förhindra de flesta ovälkomna blodsugare. Ska du däremot ut en dag i skogen eller naturen där du vet att det finns fästingar, välj fästingsprayen. Den har en högre halv av det verksamma ämnet.

Ta gärna med produkterna utomlands. Då vet du att du är trygg och att det du tar på huden är snällt, både mot miljö och hud.